Servicii

Compania noastra ofera solutii de furnizare a energiei electrice in beneficiul clientilor, fiind incluse: livrarea de energie electrica, facturarea consolidata pentru electricitate si servicii conexe.

Suport precontractual – Venim in ajutorul clientilor cu personal specializat in transmiterea cunostintelor legate de mecanismele si reglementarile pietei de energie electrica, oferind asistenta in alegerea solutiei care raspunde cel mai bine cerintelor si nevoilor acestora, bazandu-ne pe rezulatele analizelor de consum.

Suport post-vanzare – Punem la dispozitia clientilor un serviciu suport, care ii asista pe tot parcursul derularii contractului de furnizare energie electrica si care rezolva eficient toate cerintele acestora.

Simplitatea si flexibilitatea structurii organizatorice a companiei noastre, impreuna cu strategia de externalizare a serviciilor suport ne ofera un control sporit al costurilor de operare.

Credem in relatile contractuale pe termen lung si in parteneriatele de afaceri profitabile nu numai pentru noi, cat mai ales pentru clientii nostri.